fbpx
SOM EL TEU PARTNER D’IDIOMES

Empreses

Anàlisi
de necessitats

Abans d’impartir cursos d’idiomes en una empresa, cal fer un estudi previ de les necessitats reals d’aquella empresa.

Depenent dels coneixements de la plantilla, les necessitats poden diferir en un moment determinat i també els objectius a assolir en un termini concret: un petit grup seleccionat de persones per realitzar una estada a l’estranger; la preparació de tot un departament per a l’obertura d’un centre d’exportacions; la necessitat d’establir aptituds després de la fusió amb una altra entitat estrangera, o simplement la millora de les qualificacions de cada empleat dins l’empresa.

Per esbrinar-ho, realitzem estudis amb mètodes estandarditzats que permeten determinar els coneixements de cadascú en cada idioma. Junts, amitjançant entrevistes puntuals, concretem els objectius individuals i col·lectius més apropiats per a l’empresa i finalment presentem el projecte de formació més apte per obtenir els resultats desitjats a un cost i temps de realització raonables.

TOTS ELS IDIOMES

Traducció i correcció de documents

Avaluació de coneixements

Avui en dia, qualsevol lloc de treball o professió amb certa responsabilitat requereix coneixements d’idiomes. El perfil del lloc determina el nivell de coneixements i el llenguatge específic necessari per realitzar aquesta tasca.

Per determinar els coneixements dels seus empleats o candidats a un lloc de treball, solen contactar amb nosaltres, amb molta freqüència, consultories de selecció de personal o empreses internacionals amb un gran volum de reclutament per així assegurar-se la bona selecció, també en el camp dels idiomes.

Tenim les eines i mètodes per avaluar i determinar els coneixements de qualsevol candidat en els idiomes europeus més comuns

Ens basem en els nivells recomanats pel Consell d’Europa (Marc europeu comú de referència per a les llengües), aplicats també a totes les classes impartides per  Newlingua®.

Dues hores d’examen en les quatre destreses idiomàtiques són suficients per poder certificar les habilitats de l’examinat.

Els resultats es lliuren confidencialment a les empreses sol·licitants en menys de 24 hores.

Formació a mida

Newlingua Mataró desenvolupa, amb clients corporatius i organismes públics projectes de formació per a plantilles completes. Basant-nos en una anàlisi de necessitats prèvia, oferim projectes de fins a cinc anys de durada amb objectius clars per a tots els col·lectius i nivells jeràrquics, amb informes periòdics, realització d’exàmens segons els nivells europeus, etc. Totes les classes s’adapten a les necessitats i desitjos dels nostres clients. D’aquesta manera, Newlingua Mataró és el proveïdor de moltes corporacions multinacionals amb seu i oficines a Barcelona.

A més, Newlingua posseeix molts mòduls funcionals per a aquells qui ja disposen de certa habilitat lingüística i volen aprofundir els seus coneixements en una funció o entorn professional concrets.

First English

A Newlingua ofereim un programa d’exposició primerenca a l’anglès, destinat a nens no nadius a partir d’1 any.

Test de Nivell

Comptem amb tests de nivell que permet al futur alumne saber quin és el nivell que té de l’idioma que vol estudiar.

Activitats

Activitats i exercicis multimèdia que complementen les classes, combinant els beneficis de les classes presencials amb l’ús de les noves tecnologies.

Per a tots els nivells

Tenim cursos per a tots els nivells i edats, adaptant cada curs a les necessitats dels alumnes i dels seus objectius.

Vols més informació?

La Rambla nº32, 1r pis, Mataró – 08302

+(34) 93 755 09 81
+(34) 93 755 09 81

info@newlinguamataro.com

Dilluns a Divendres: 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30